top of page
  • Obrázek autoraKateřina Šubínová

ŽLUTÁ PRO ZJEMNĚNÍ

Aktualizováno: 15. 1. 2018


V tomto interiéru není moc výrazných barev. Převládá tu smetanová a šedá jak na hlavních prvcích, tak i u doplňků. Všechno je jednoduché, čisté, bez zbytečných příkras. Abych dodržela lehce venkovský, ale přesto moderní styl, sáhla jsem po dvou zajímavých látkách z Ikea. Hypnotizující geometrický vzor závěsů v kombinaci s květinami na poštáři přesně vystihly oba požadavky.


Aby se tyto dekory trochu zjemnily, použila jsem na zbývající povlaky světlý proužek v šedo-smetanové barvě. Protože pro naše pohodlí není polštářků nikdy dost, že? Obzvlášť ženy si na polštářky potrpí…;-).


A teď už jen vyřešit, co na zeď? Rozhodně detail květu a v sytě žluté barvě. Ta zateplí a zároveň oživí všechny odstíny šedi v pokoji. Volba padla na ranunculus. Tyhle květy jsou neskutečně fotogenické! Pěstují se ve velké škále barev a z mého pohledu jsou mnohem zajímavější než klasické květy růže.


Vzhledem k celkem velkému prostoru na zdi si klient mohl dovolit opravdu velkorysý formát obrazu 80 x 100cm! V souladu se stylem interiéru jsem zvolila pochopitelně dřevěný rám. V tomto případě bylo vhodné dát fotografii zapaspartovat. Obojí - rám i pasparta - je v bílé barvě. Jiné barvy rámu by na bílé stěně působily moc "tvrdě". Tímto zpracováním krásně vynikl příjemný odstín syté žluté barvy květu a zároveň nebyla narušena barevná koncepce místnosti. Naopak celý interiér se jako kouzlem rozsvítil!


A jelikož jsme na venkově, nemůže chybět kytička lučních kvítků, knížka, šálek dobrého čaje a hebounká deka. Cítíte vůni rozkvetlé zahrady…? Tak krásné počtení a relax!


Pokud byste i Vy zatoužili po krásné fotografii nebo se chtěli poradit ohledně nějakých úprav ve Vašem interiéru, bez obav se na mě můžete obrátit. Moje práce je cenově dostupná.

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page